Love love love

Kursen i helgen blev inställd till min stora sorg.. Jag som laddat för fullt! Coddan fick följa med ut på uteritt i stället. Jeanette red Dijon idag och var i det närmaste lyrisk!  - Den här gillar jag! Utropade hon efter hundra meter i trav. Dijon har börjat piggna till lite nu när han orkar mer och är såååå trevlig att rida. Han rör sig genom hela kroppen och trots att han inte visar ens 20% av sin kapacitet än så känner man känslan. Han ser lite trist ut från sidan än men känslan! Äh, vad jag hoppas att rätt ryttare tar sig an honom!

 

Coddan var dunderladdad men skötte sig strålande på uteritten. Jag var lite nervös över att Coddan Air skulle visa sig det gjorde han inte. Han busade i galoppen men det var glädjeskutt och då är jag ganska förlåtande. Han blir nog en häst i min stil till slut! Börjar bli förälskad i honom.

 

Viktor fick gå ut i en liten hage igår morse. Han är ledsen över att inte få leka med sina kamrater men glad över att slippa stå i box. Han har, peppar peppar, inte haft några problem med kastrationen. På onsdag är det Altaneros tur, hoppas den operationen går lika fint... Säkert inte, det är ju MIN häst..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-