Halvhjärneridning

Edic i vårsolen idag. Edic i vårsolen idag.

Coddan gick dressyr idag. Han gör framsteg varje gång. Det enda som jag vill att blir bättre är stödet i bettet. Jag är nöjd med hans framsteg. Han går i väldigt bra form nu. 

 

Jubon gick hoppning. Vi tränade lite travhoppning, vilket han har förbättrats oerhört i. Hoppning i förvänd galopp för lösgjordheten - inga problem. Serie med två studts, oxer, två studts - inga problem. Oxern låg på 1,30. 

Jösses så bra han hoppar nu! 

Efter Jubon fick jag rida tränarens halvhjärna.. halvblod. Vi hoppade samma övningar. Jösses så ovant att inte ha en reslig nacke framför sig! Jag trodde jag skulle tippa av i varje språng. Det gick över förväntan iallafall och det var riktigt roligt. Mör i rumpan och benen var jag efteråt men det var det värt.

 

Återkommer när Grodan skrikit färdigt..

 

Av någon anledning så ändrades typsnittet här.. Hmm? Försökt återställt det men minns inte vilket typsnitt jag hade förut.

 

Nåväl - Nu har Grodan sin mormor här så nu kan jag uppdatera er. Grodan har varit sjuk några dagar så han kräver FULL uppmärksamhet. Han verkar må bättre idag så jag hoppas jag får sova i natt.

 

Tillbaka till hästarna - efter två rymningar går nu ettåringarna med farbror Dijon och verkar trivas med det. Hero saknar sin mamma väldigt mycket så han sprang helt sonika genom elbanden för att komma till hagen där Dijon och Avatar gick . Så kunde vi inte ha det så det blev lite omplaceringar och planeringar och Dijon fick sänka sitt lugn över småpojkarna.

HuliganDomino och Avatar fick flytta till den andra lösdriften. Problemet är bara - hur löser vi det när Altanero vill ha tillbaka sin Domino? 

Avatar är ju tre i år så det lutar åt att han får gå ensam. Han börjar ju bli stor kille nu.

 

Jeanette red ut på Dijon idag. Pojkarna höll sig lugna trots att han lämnade hagen. De har ju de andra farbröderna runtom sig.

 

Igår tömkörde jag Altanero och faktiskt så verkar kastrationen ha gjort verkan redan. Han har inte alls samma attityd nu. Man känner sig mer avspänd i hans närhet också. Domino fick följa med ut också - Edit har sportlov och kunde följa med ut på ridtur. Hon tog en tur på honom idag med. Domino ska kontrollmätas den 5e och travreggas så småningom. Han ska provas på banan först. Lite mer motion ska ha få först. Han är i och för sig duktig på att motionera sig själv - och de andra!

 

I morgon kommer ett gäng som går utbildning i akupunktur. De ska kolla igenom mina kusar och klämma och trycka. Altanero vill nog inte ha några nålar.. Någon måste nog dö då..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-