Kärt återseende!

Igår red jag ut på Coddan. Vilket tryck det börjar bli i den hästen! Han är så pampig att sitta på. Han känns som om han vore mycket tyngre. Hovarna slår i backen tungt och taktfast. Härlig känsla! Galoppfattningarna börjar sitta fint och han sätter sig verkligen in i galoppen. Vad månne bliva?

 

Idag jobbar jag så det blev markservice på förmiddagen bara. Ridningen fick Jeanette ta hand om.

Jag skodde Altanero för att kunna släppa ihop honom med Domino. Tur var nog det för vilket race det blev! Bägge vrålade som odjur och sedan var det fullt ös runt hagen. Pappa och jag stod ihoptryckta intill ett träd och beskådade skådespelet. Jag fotade en del och det blev flera roliga bilder. Nu till veckan börjar inridningen på riktigt för Altanero. 

Avatar ska också ridas in så snart han kan ta sig av gården pga isen...

 

Lilla Benny har ont i foten fortfarande men blev bättre av det våtvärmande. Hovis kommer på tisdag och tittar på honom få se vad han kan göra. Jag och Sofia tog in Benny igår så jag fick undersöka hoven. Intag av Benny är ett helt företag eftersom man måste lyfta in honom i stallet och lyfta ut honom. Nu funkar inte backen längre så igår fick jag ta en kratta och putta honom i rumpan med. Inte lätt att vara lite och osäker. Hero får göra honom sällis på tisdag.

 

På tisdag ska Domino slutmätas och Edic ska till veterinären och behandlas.. Dryg tisdag.

Kan inte eländet i mitt stall vara över nu? Jag vill ha ohalta hästar och inget magont.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-