Liten uppdatering

Idag red jag två lektioner för Carina. Coddan och Jubon. Coddan skötte sig utmärkt och han fick med beröm godkänt. Han var stadigare i formen idag och tar för sig bra framåt. Det blir spännande att höra vad Danne säger om honom i helgen - OM han dyker upp den här gången.

 

Jubon jobbade på som vanligt. Han blir lite väl stark emellanåt men gränsen till fin bjudning är hårfin nu så vi jobbar vidare. Han ska tävla den 16e så nu ska vi putsa lite på formen. Han har fått jobba mycket på uteritterna nu, för bjudningens skull och det verkar ha funkat.

 

Domino ska mätas i morgon för att få starta i trav sen. Han ska tränas igång nu tillsammans med Altanero. De börjar sin träning på måndag ( så kasts.såret är helt läkt). Förhoppningsvis är isen borta då också så Domino kan komma av gården.

Ska bli kul att se om den lille huliganen har något att komma med i travet. Han rör sig fantastiskt! Tänk om man kunde få det drivet bak på en stor häst!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-