Inställt igen!

Oooops, nu ligger jag efter. Dagarna flyger fram och jag vet inte vart tiden tar vägen. Hur som helst så har jag haft besök av Johanna Spets i helgen och nu har hon precis åkt hem. Vi har provat sadlar för glatta livet idag på Coddan.  Tack och lov, för min ekonomi ,så var det ingen som föll mig i smaken! 

 

Dannekursen idag blev inställd pga sjukdom den här gången också. Fasen va surt! Man laddar för träning och så blir man snuvad på det. 

 

Coddan fick gå hoppträning i torsdags. Jag fick ett ryck och tog med mig honom i stället för Jubon. Jag var skitnervös över hur han skulle sköta sig - döm om min förvåning när han skötte sig helt STRÅLANDE! Han flög inte i luften en enda gång. Han travade bommar och galopperade bommar. Hoppade en lite studts! Duktigast i hela världen!

 

Jubon gick dressyr i stället och han gick rent ut sagt skitbra! Han gled runt som en demon och gjorde allt jag bad om! Nu ni, är han på g! Nästa helg tävlar han - Spännande!

 

Benny fick nytt bandage på foten idag. Det såg fint ut under. Han är såååå snäll att hantera. Att spruta penicillin var däremot överkurs, tyckte han. Han for runt som en tok så vi fick ge upp. Han fick pastaform i stället och det var helt ok! 

Lilla Hero frös som en liten skit idag i -23 grader så han fick låna Dominos täcke, vilket uppskattades! Han är jättesöt i det lilla blå täcket med små ponnies på. 

Appropå Domino - Han har blivit en liten elak huligan av alla kompisbyten på sista tiden så till och med Altanero får fan av honom nu. Bitmärken överallt! Munkorg?? Tror det! Stackars Altanero är skinnflådd på flera ställen.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-