På g igen

Benny med en massa päls! Benny med en massa päls!

Idag red jag ut på Coddan medan Sofia fixade stallet. Tidsbrist gör oss hiskeligt effektiva! 

Coddan var skitpigg och jag kunde ana Air-effekten. Han har hittat en ny variant av skutt nu - Rådjurssprång! Ger för övrigt svåra whiplash-skador på ryttaren! Han var definitivt B-ponny i sitt förra liv! Hur som helst, han känns finfin däremellan!

Jubon gick dressyr för Carina. Oj va jag fick skäll för mina ridvägar! Skärpning! Och HUR får men kroppen att sluta skumpa i ökad trav??? Jubon kämpade väl med en skumpande potatissäck på ryggen.

Jag blir så arg på mig själv när jag inte kan följa med ordentligt. 

Övergåmgarna funkar däremot bättre nu. På fredag finslipar vi vägarna och på lördag tävlar vi.

 

Lille Hero fick gå nakenfis över dagen idag. Han är så duktig med täcket, står stilla vid på- och av trots att han står lös i hagen! Härligt med välhanterade hästar! Han är så fin! 

 

Benny Bus fick ta av sig bandaget på hoven idag. Han verkar gilla medicinen han får varje dag, han protesterar inte det minsta och sväljer snällt . Sista dagen i morgon.

 

Avatar får vänta på sin träning ett tag till. Han är som Bambi ute på gården. Jag är livrädd att leda honom när han halkar hit och dit. Sanden Börje slängt ut hjälper föga. I morgon får han byta hage med Coddan så han inte behöver gå så långt på is. 

Dijon får följa med ut i skogen i morgon. Sofia ska med ut och rida för en gångs skull! Den som lever får se!  ;-)

 

Altanero ska longeras i morgon, Domino får hänga på till klubben. Nu är det point of no return för Altanero - inga fler ursäkter för honom. Kastrerad, vilad, tre år - nu är det dax!  Domino ska provas på travet i vår så han ska också sättas igång. Han är dock oskodd så det blir inga turer ute försen isen försvunnit.

 

Edic, min kärlek, ska ledas ut på promenad i morgon och de flesta dagar framöver - Håll i hatten! Han är en tidsinställd bomb nu! Om en vecka ska han longeras och  Fan ta Gud om han inte är ok då! Får man säga så? Jo, det får man! Min Edic är värd att få vara fräsch. Han är såååå vacker där han står i solen och glänser. Min kärlek! - En av dem!

.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-