Full pott!

Farbror Dijon med sina lärljungar! Farbror Dijon med sina lärljungar!

Vilken effektiv dag vi haft! Sofia och jag var uppe med tuppen i morse så hästarna fick mat redan vid 07,15.

Jag tog en mycket rask promenad med Edic som lekte krokodil hela vägen. Han fick faktiskt sin första (utav mig) tillsägelse på skarpen idag. Han såg helt snopen ut. Han är ju alltid så mild och fin i sättet att jag har aldrig tidigare haft anledning att säga till honom. Han verkar må prima iallafall och jag hoppas, OJ VAD JAG HOPPAS, att han är ok nu.

 

Nästa man ut var Altanero. Han sadlades och jag bestämde mig för att rida utan ledare för första gången. Sofia fick följa med ut med Domino som hund i stället. Vi tog en promenad på ca 30 min och det gick nästintill friktionsfritt. Altanero ladda lite emellanåt men inga stora grejor. Jag kunde till och med smacka igång honom i trav utan att sitta löst. Han har, hittills, skött inridningen strålande bra.

Lilla Domdom njöt av att få följa med ut och han pinnar på som en liten vessla brevid Sofia. Han är sötast i stan!

 

Jubon gick finslipning inför tävlingen och efter att ha ridit programmet en gång sa Carina förvånat "Jättebra Linda!" och vi kunde gå hem för dagen. Det låter alltid lika roligt när Carina säger "bra" för hon låter helt förvånad. Ja ja, jag är väl inte glänsarryttaren direkt. 

Jubon är i toppform iallafall, som jag nämnt förut. Han gick hoppträning igår igen och gick kanonbra så det är inte bara bonntur utan han är verkligen i form!  Han är riktigt rolig att rida nu.

 

Det blev ingen ridtur för mig och Sofia i förrgår, vilket var väntat.. Nåja, jag rider i morgon (läs tors) tänkte jag. Då blev det så att jag var utan barnvakt och Sofia var tvungen jobba så det blev marktjänst på morgonen och sedan hoppning på kvällen. 

Idag däremot kom Karin till undsättning och följde med mig ut. Jag red Coddan och hon Dijon. Dijon ser jättefin ut nu, han har verkligen piffat till sig. Han börjar se tränad ut och går i form. Det är bara Grizzlypälsen som stör drömbilden nu. Myyyshäst!

 

Avatar fick prova sadel och träns idag. Eftersom underlaget inte tillåter utsvävningar än och han inte går att lasta för dagen, så nöjde jag mig med att gå runt lite på stallbacken med honom. Han brydde sig inte det minsta i sadeln, bettet var lite konstigt däremot. 

 

Bra dag! I morgon tävling!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-