Härlig dag

Avatarrumpa Avatarrumpa

Idag var jag uppe med tuppen igen... Eller nä, Grodan var uppe med tuppen och jag kröp ur sängen. Kom till stallet i bra tid iiallafall efter att ha lämnat ungen till sin mormor.

 

Minus tio grader kändes som sommarvärme efter de senaste dagarnas - 23 så jag sadlade Coddan och drog iväg på uteritt. Vi hade en härlig tur i solen och han kändes jättefin. Det blir nog ordning på Coddan Air med tiden också!

 

Edic och jag tog en promenad. Han var lugnare idag men krokodil var han fortfarande.

 

Altanero fick prova gå i vagn igen. Karin följde med ut ifall han skulle flyga men han skötte sig faktiskt bättre förut. Inga turbobackningar ner i något dike men han slog några gånger. Skillnaden nu var att han tog en tillsägelse och rättade sig framåt  till skillnad från förut - då blev han han skitförbannad.

 

Avatar tömkörde jag idag med sadel och träns och det gick hur fint som helst. Det märks att han är Bonnies bror!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-