Mummel mutter..

Avatars premiär! Avatars premiär!

Idag skulle det vara kurs men för ovanlighetens skull blev den inställd! Det börjar bli riktigt irriterande med alla inställda kurser. Varför bokar man upp sig som instruktör när man inte tänker komma? Beskedet om inställt kommer dessutom samma dag så all planering faller! GAH!!! 

 

Coddan har trimmats inför kursen och veckan har lagts upp för honom men nu brast det idag. Jag jobbar dessutom dygn så nu blir det tre dagars vila för honom.. Visserligen dör han inte av det men ändå! Han börjar bli så himla fin att rida! Han är stadigare i formen och han glider fram. Härlig häst!

 

Jubon red jag dressyr på igår och han går från klarhet till klarhet. Han skulle ha gått för Danne i morgon men... Suck.

 

Avatar har jag ridit ( skrittat  med ledare) i tre dagar nu och han är huuuur sool som helst. Han vickar inte ens på örat. Härlig inställning! Saknar vår mentor Viktor! Vem ska nu visa vägen åt Avatar ute? Viktor var ju en strålande stöttepelare åt unghästarna trots sin ringa ålder. VIKTOR KOM TILLBAKA! 

 

Edic hade svarat bra på behandlingen men fick sista behandlingen, denna i höften, få se om han blir helt ren. Han har en liten "knick" när han travar i ena varvet. Han ska rehabtränas efter konstens alla regler från nästa vecka. Ska försöka komma upp i sadeln då! Håll i hatten!!!

 

På måndag kommer Åsa och skor. Hon tar eventuellt med sig Dijon hem då hon har planer att hinna rida fyra dagar i veckan. Det blir strålande åt Dijon som verkligen inte gillar att bara gå i hagen. Jeanette skulle rida honom ibland men så har det inte blivit.

Synd att alla spekulanter som mailat och PM:at inte varit seriösa när de bestämt tid för provridning och lovat att ringa. Jag blir verkligen jättetrött på detta oseriösa sätt! Säger man att man ska ringa eller komma så gör man väl det?? Sååå dålig stil! EN har hört av sig och ställt in och förklarat läget, de andra har bara skitit i det. Blä!

 

Benny Bus sår ser ut att läka bra. Vi har pyssel varje dag med det så hanterad blir han å det ordentligaste! Hero är förtvivlad ute i hagen trots att farbror Dijon står precis brevid honom. Hero och Benny är verkligen polers!

Heros ägare kom förbi idag och checkade läget. Hero låg och sov i solen och hade inte en tanke på att resa sig när matte kom utan han låg och åt morötterna hon gav honom. Vi fick upp honom på fötter så hon fick se hans lilla runda mage som dykt upp. Han är en riktig myspojk. Han står helt stilla i hagen när man borstar honom och han är försiktig och mjuk i sättet. Han blir något extra!

Benny är ett charmtroll, han är med överallt och nu törs han gå in i stallet ensam för sårvården. Han är så duktig.

 

Altanero och Domino fick åka till klubben en dag för longering. Altanero har coolat ner sig i hingstigheten men humöret finns där. Han blev skitförbannad när jag longerade honom men då jag kunde gå på honom från backen så gav han sig faktiskt. Sista tio minuterna såg han strålande ut och dessutom tillfreds. Jag fortsätter jobba honom så tills vi inte har några konflikter.

 

 

Fick en uppdatering från älskade Bonnie igår. Hennes ägare Sofia berättade att Bonnie sköter sig strålande. De har påbörjat byten och ska snart tävla igen. Sofia avgudar sin lilla häst. Det värmer så att höra ifrån dem - jag saknar Bonnie jättemycket. Hon kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Underbara häst!

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-