Minutplanering

Edic, min Edic Edic, min Edic

 Ingenting har flutit på i helgen. Jag har jobbat två dygnspass och när tränaren lämnade återbud i sista stund så blev det fel. Krånglet fortsatte under helgen eftersom man under påsk måste umgås med familjen så fanns inte heller då tid att rida. Igår skulle Åsa komma och sko. En bekant som går hovslagarutbildning har varit här i några dagar på praktik så han ville gärna assistera Åsa , rycka skor, mata och hålla i häst. Perfekt! Då hinner jag rida och så behöver inte Grodan vara utan sin mamma så länge. Något hände mellan  kl 09 0ch 10,30 som gjorde att Fredrik skulle ut och grilla i stället. Det kan man inte klandra honom för i det vackra vädret. Detta gjorde dock att jag fick stryka ridning av fyra hästar och bara rida två 30-min turer. Jag fick rycka skor och mata och Grodan fick vara utan mamma hela dagen. Åsa var en timme sen vilket sköt fram hela senariot också. Skaffa balans i ditt liv, fick jag höra. Problemet är nio hästar och en unge och ett jobb med 24-timmars pass. OM jag överhuvudtaget ska få ihop dagen så måste bitarna falla på plats, folk måste vara i tid och folk måste hålla vad de sagt. Saker kan hända efter vägen men när det inte är så utan  man bara råkade bli sen eller kom på att man ska göra annat så ställer det till det som sjutton för mig!  Tack och lov har jag min mamma som trots diskbråck ställer upp att ha Grodis.

Alternativet är att skicka hem lite häst. Jag kämpar för att slippa göra det och därför är det så viktigt att jag kan lite på folk.  Mitt liv är minutplanering nu, jag kan därför sällan svara i telefon. Än mindre prata längre stunder.

Jag är tacksam för all hjälp jag får men försök förstå min frustration när det rasar omkring mig pga t ex ett återbud.

Jag lever för mina hästar men jag har en son och han behöver mig. Jag kan inte bara dumpa honom någonstans för att folk rycker på axlarna. Jag önskar jag kunde göra ALLT själv - mig kan jag lita på! 

Tusen tack till mina närmaste som alltid ställer upp! Mamma och pappa, Sofia i den mån hon kan pga jobb.

Ni är guld värda!

1a juni har jag barnvakt dagtid, då blir allt lättare!

 

Igår skrittade jag Edic uppsutten. Han var faktiskt cool. Vi tog en kortare runda i skogen och jag NJÖÖÖT av att få sitta på hans breda rygg igen. Min älskade EDIC!! Han såg så nöjd ut när vi kom hem och i morse tittade han på mig - snälla? Tyvärr hanns det inte med, hade bara barnvakt till nio. P-möte sen över med Jubon så Carina får rida. Jag får vara Grodkramare under tiden. 

 

Altanero och jag tog en dust i söndags i ridhuset. Han var i fullt humör men gav sig efter tio minuter och skötte sig sedan galant. Han har blivit bortskämd med att komma undan eftersom vagnarna gett vika innan han gjort det. Men NU kommer han INTE undan!!!

 

Domino fick en liten ridtur med Vilda på ryggen under tiden jag longerade Altanero. Han är så söt i cowboysadel och doningar. 

 

Coddan klättrade jag med i skogen igår. Han tyckte det var skitkul ( som allt annat). Åsa ringde så jag svarade, vilket jag normalt inte gör när jag sitter på Coddan. Som jag fasat för så blev det bekymmer. Han klampade rakt in i en gran så jag tappade telefonen och höll på att bli avskalad. Han tar varje chans att hitt apå bus den där! Han var B-ponny i sitt förra liv - Im sure!

 

Avatar sköter sig strålande med inridningen. Han är störtcool. Nu blir det lite längre turer i veckan, än så länge med ledare så klart. Fredrik ska vara med i veckan så även om Sofia jobbar så löser det sig... Kanske.. Man vet ju tydligen inte. 

 

I morgon hoppas jag på en strålande dag. Allt flyter och jag kan behålla lugnet i själen hela dagen...

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-