Blandad dag

Altanero Altanero

Tänka sig! Idag fick jag ett idiotryck och slängde mig upp på Altanero i min ensamhet. Jag tänkte att "blir det nå bråk så slänger jag mig av".. Sofia var Grodvakt hemma hos mig och jag ville bara hinna med alla hästarna ordentligt. Altanero skötte sig som en prins! Jag red en runda på 20 min, kunde till och med trava utan bekymmer. Så härlig känsla med en häst som jag nästan börjat tvivla på. Han såg nöjdast i stan ut när vi kom hem. Duktig kille!

 

Jubon fick en uteritt med Jeanette. Hon gillar Jubon skarpt och har även en Jubonavkomma på gäsning hemma i stallet. En riktigt gatukorsning som kan bli väldigt spännande! Mamman är halvblod/varmblod och rör sig otroligt nog fantastiskt trots det varma blodet. Skäck är hon också! Coolt.

Jubons tävling i söndags blev tyvärr inställd då min Groda blivit dunderförkyld... 

 

Avatar blev det lastträning för och efter en timmes "stående" så knatade han in i transporten. Domino stod som moraliskt stöd fram i transporten. Händig liten pryl, den där Domino!

 

Edic och jag tog en... hmmm.. ja, försök till skrittur i morse. Han var dunderladdad och tog varje chans att skutta iväg. 

Kliniken var inbokad till kl ett så en stund i hagen sedan iväg.

Han hade inte svarat på höftbehandlingen, som Nino förutspådde.. Han fick stötvågsbehandling vid ligamenten vid SI-leden . Där visade han viss ömhet. Nino sliter sitt hår över Edic.. Va fasen är felet? Han ska gå sjukgymnastiksträning nu och behandlas av Equiterapeut få se vad det ger.. Min älskade kopparhingst! 

 

Dijon och hans små kamrater Hero och Benny fick flytta till en annan lösdrift igår. Hagen till deras ligghall flyter efter vårens plötsliga framfart och all blötsnö som kom i lördags. Blä för lera!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-