Drömhingsten är vår!

Granadino XXIX Granadino XXIX

Så äntligen kan jag berätta! Efter många, många turer är nu allt klart och jag och Johanna Spets är stolta ägare till PRE-hingsten Granadino XXIX. Vem är han då? Jo, det är den där sagohingsten vi såg i Spanien i sept förra året som vi så snopet missade med ett par dagar. Det var tydligen meningen att vi skulle ha honom ändå för efter många turer är han friröntgad och betald!

"Dino" kommer att stå till förfogande för naturlig betäckning här hos mig med start i år.

Han är en hingst med det klassiska barocka utseendet som jag alltid har älskat. Mer info kommer! En bild så länge!

 

Avatar lasttränar för fulla muggar och han är jätteduktig. Första dagen var han så spänd att han skakade men idag gick han in och stod helt avspänt i transporten. Vi väntar dock några gånger till med att stänga luckan.

 

Altanero och jag tog en tur ut idag igen och han var lika snäll som i tisdags! Han verkar gilla läget nu.

Domino blir lite tjurig när han inte får följa med ut men det tar han igen sedan när de släpps ihop i hagen igen. Vilken liten terrier det där är!

 

Coddan filmdes i ridhuset idag så honom kan ni se på youtube nu!  http://youtu.be/B0PZcSuvZPg

 

Jubon går hoppträning ikväll - laddar inför säsongspremiären i helgen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-