Edic!

Då har det gått några dagar igen. Tiden rusar förbi och jag hinner inte med! Jo, en del hinner jag med faktiskt.. Men inget pyssel såsom bloggning t ex.

 

Vad har hänt sedan sist då?

Jo, Jubon tävlade i helgen. Han kändes superfin inför första klassen och gissa om jag blev besviken på mig själv när jag kortade honom in i kombinationen så vi fick ett stopp.. Fasen också! I nästa klass lyckas jag med bedriften att göra exakt samma misstag igen! Det är väl nästan skickligt? Tror ta mig sjutton att han trampade i samma hovspår! KlantLinda!!! Han blev lite nonchig över ett par hinder så två riv blev det också i 1,05. Trots detta var jag nöjd med honom. Han hoppar som aldrig förr och inget stoppar honom (förutom jag då). Om två veckor tävlar vi igen - utomhussäsongen startar då. 

Samma helg debuterar han A3 i dressyr.

 

Avatar fick gå en ny runda i ridningen sist. Han är en vaken och energisk kille som kommer att ha rejäl motor!

 

Coddan longerade jag igår och provade lite trav längs långsidan, så långt min hemska hosta tillät. Han ser strålande ut! Hoppas han visar den traven på Näsbyholm! Han skötte sig utmärkt trots att ett sto var på banan samtidigt.

 

Edic longerades också igår för att kollas efter stötvågsbehandlingen. Gissa om lyckan var fullständig när han formligen flög fram i ren trav! Han skuttade och for som en dåre först men sedan kom traven, den som jag saknat så! I morgon får jag vidare order om vad som ska göras med honom. Antar att han ska mjukstartas nu och stärkas upp. Equiterapeuten tittade på honom idag och han föreslog också styrketräning. Han trodde också, som jag, att det är ett gammalt trauma som spökar. Edic är ju sydd både bak och fram sedan sin tid i Spanien. Ingen info finns vad som hänt honom.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-