karantän avklarad!

Snacka om besviken att utställningen inte blev av.. Tagit semester, fixat barnvakt o hästvakt, skippat Bon Jovis spelning, lagt ner massor med tid på träning, stressat över karantänen - All for nothing!!! 

 

Coddan är anmäld till B:1 på lördag för att få träna innan utställningen.. Ja ja, får ta det som träning inför framtiden.

Dino får ta ett steg tillbaka och gå i skogen och stärka upp sig. Han är dåligt musklad och kondisen är ett minne blott.

Han gillar skogen så vi tar en månad där nu. I morgon ska han skuras, jösses så skitig han är!

 

Karantänen är över i morgon så då ska Coddan och Jubon gå dressyr inför tävlingen. Jubon gick kanonbra på uteritten i tisdags, lydig och stadig. Han fick klättra idag och mysa i solen.

Coddan red jag ut på i måndags och igår. Han är ju lite halvfläng så det tar en stund innan han kommer till arbete men väl där är han jättetrevlig! Gillar honom skarpt!

 

Altanero skötte sig strålande på uteritten igår och i morgon är det dax igen. Han börjar sakta men säkert acceptera att gå dit jag säger.

 

Avatar har gjort jätteframsteg och idag red jag ut på honom ensam och kunde t o m smacka igång honom i galopp. Han är jätteduktig! Vi tog en liten runda i skogen också och det var hur spännande som helst med alla stentroll som smög på oss.

 

Hagbygge blev det idag också och Benny och Hero blev överlyckliga över allt gräs efter att jag, bokstavligen, fått slääääpa dit dem till hagen. Benny är som en åsna när det blir något nytt. Hero är mera medgörlig och smyger med på tå bakom mig. Tänkte det skulle bli lite race och fina bilder med det var dåligt med det. Ett par bilder blev ok, återkommer med dem.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-