Dinokär!

Igår var det heldag på schemat igen och Avatar var först ut. Han sköter sig helt perfekt och jag kan både trava och galoppera ute ensam. Vi tog en sväng i skogen och sedan galopperade vi en bit på grusvägen. Han är väldigt stadig för sin ålder och inte alls tittig. Han har funnit kroppsformen nu också så det är dax att fota honom och visa hur fin han blivit!

Edic och jag tog vår skrittur. Han ska in för sista stötvågsbehandlingen i morgon. Jag har börjat misströsta lite men hoppas att allt vänder nu..

Jubon reds ut av Jeanette. 

Aragorn fick åka till ridhuset där jag red honom en stund. OJ OJ OJ vilken galopp den kusen har! Jag hade kunnat galoppera hela dagen och bara njutit! Hoppas han kommer till sin rätt i framtiden. 

Dino fick också åka till klubben. Han skötte sig fantastiskt bra, inte ett pip trots hästar överallt. Han var lite spänd i ridningen först men sedan slappnade han av och kändes fin. 
Han fick en välbehövlig dusch och shamponering för att sedan lastas och åka till kliniken för tandkoll.
På kliniken fortsatte hans gentlemannabeteende. Som vi anade så hade han sår i munnen och hakar men överlag hade han ganska god tandstatus. CEM-test gjordes också. Hoppas på snabbt svar då stoägare inväntar det svaret.

Idag fick Aragorn prova att gå i vagn med hjälp av Karin och Johanna. Han bryddes sig inte det minsta i vagnen. Vi fortsätter i morgon. Jag tar till lite andra metoder med honom eftersom han är fyra år och 165 cm hög. Jag vill INTE åka fortfort eller flyga bakom honom! Huga!!


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-