En hingst mindre..

Bendito Ley. Till salu! Bendito Ley. Till salu!

Idag åkte Aragorn hem igen eftersom jag sagt ifrån mig inkörningen av honom. Han kändes för uppe i det blå för att köras in och hans 170 cm i mankhöjd underlättade inte. Jag kommer dock att sakna att rida honom, han rör sig fantastiskt!

Jubon gick dressyr idag och han fortsätter imponera i utvecklingen! Tänk om han utvecklats så här fint hela tiden, då hade han varit ute i Msv redan förra året. Nåja, vi får glädjas åt nuet!

Avatar skötte sig strålande idag och vi galopperade och red i skog. Rolig kille det där!

Coddan var mindre rolig idag med sitt ryckande i munnen och jag känner att nu är smekmånaden över, barnfasonerna måste bort. När han sedan har ryckt färdigt är han hur fin som helst men mina axlar är halvt ur led.
Coddan fick sitt första sto idag. Nadja, ett Baskirsto. Hon var tyvärr inte brunstig som ägaren trodde, så Coddan får ha frid i byxan ett tag till.

I morgon ska Dino till banan och fotas om vädret tillåter. Edic ska skrittas och Altanero longeras. Jubon går hoppträning på kvällen. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-