Jubon placerad igen.

Dalaidyll från hästryggen Dalaidyll från hästryggen

I helgen tävlade jag och Jubon dressyr igen. LA:3 var programmet som skulle ridas. Jubon gick jättebra! Jag var jättenöjd med honom och faktiskt med mig själv. Domaren var inte fullt lika lyrisk utan ansåg Jubon som sprättig och yvig. Eh ja? Han rår liksom inte för sin biljardering! Trots detta så blev procenten 64,25 och vi ledde halva klassen. Blev sedan nerpetade av en dam som fick 64,85% för att sedan bli trea när sista ryttaren OCKSÅ fick 64,85%. De allmänna intrycken skilde dem åt och vi fick nöja oss med tredjeplatsen MEN näst bästa procenten ändå! Om två veckor blir det A:3an en sista gång sedan lämnar vi den lätta världen för den medelsvåra! Gissa om jag kommer vara blek den morgonen?

Dino fortsätter utvecklas i rätt riktning och jag försöker träna upp lite muskulatur på honom. Fick information från Johanna idag, som luskat lite om honom, att han verkar ha gått som körhäst i Spanien.  Gissa om det vore mäktigt att köra en sådan som honom??? 
PÅ lördag ska han gå parad genom byn. Det är den s.k Mockfjärdsdagen och vad passar bättre än en vacker hingst med ryttare i Mockfjärdsdräkt?

Avatar har fått hit ett andalusiersto att betäcka. Han gick i taket totalt men hon var helt ointresserad. Vi missade brunsten precis. Vi får avvakta och sedan spruta igång henne senare i veckan. 

Edic skrittas vidare för att sättas igång nästa vecka. Jag och Nino har pratat sjukgympa fram och tillbaka så nu har jag ett upplägg - hoppas jag. Equiterapeuten kommer nästa vecka också. 

Min mamma har gått i pension nu så nu har jag barnvakt varje förmiddag! Nu kan jag planera ridningen perfekt! Ska bli så skönt att slippa stressen och det dåliga samvetet. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-