Hej hoppla!

Hugo-bebisar? Hugo-bebisar?

Nu har det gått lång tid sedan bloggandet igen.. Sorry!
Jubon och jag har tränat som tokar inför msv-debuten så gissa om besvikelsen blev stor när Jubon, vanligtvis coolingen, var tokladdad och okontaktbar på tävlingen? Han låg på som en stridsvagn och allt som förut suttit perfekt blev halvdant... Faaaan. Nya tag och laddar nu inför nästa start. 

Edic har så sakteliga börjat joggats igång och känns för dagen finfin! Nu hoppas jag han där uppe är med mig för en gångs skull!

Altanero gjorde fullständigt klart för mig att han inte ville åka någonstans genom att helt sonika slänga av provryttaren. Jahapp... Då var vi tillbaka på ruta ett! NU JÄKLAR ska han trimmas! Jag red ut senast igår och kände nästan triumf när han 200 m hemifrån plötsligt for i luften. Jag satt löst men höll mig kvar. Rackars häst! 
Han är skitmysig så länge han håller sig på backen. Hans galopp är WOW!

Avatar fick skor runtom idag så i morgon kör vi igång igen. Han har vilat två veckor efter sin betäckningsdebut.

Coddan vilar än.

Domino fick självklart infektion i såren så han har gått på penicillin i en vecka. Undrar varför det alltid ska gå på tok åt mig? Han är ok nu iallafall och har redan blivit valack i sinnet också, till Altaneros stora lättnad. Såren har läkt och inga nya har uppkommit.

Dino går från klarhet till klarhet och vi har funnit varandra. Han är jättemysig att rida nu och inte alls så het som i början. Nu jobbar han fint och är mjuk i munnen och avspänd i nacken. Härlig känsla. Hans galopp är riktigt, riktigt bra!

Denna vecka blir det full spätta med träning. Jubon ska få hoppa lite som omväxling. Det ska även Dino få prova denna vecka! Det ni!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-