Dino, min Dino!

Idag red jag Jubon för Carina igen. Han gick bra idag. Han var lyhörd och lagom framåt. Igår red jag ut på honom och då var han som på tävlingen - skitstark och hingstig. Malin red Edic tillsammans med oss så då blev det lite laddat. Edic såg fin ut! Härligt!

Jag och Malin red ut på Dino och Altanero också. Altanero var på sämsta tänkbara humör och efter en halvtimmes fultag så var jag muntorr och rätt less. Malin erbjöd sig sitta upp och jag var nog i backen innan hon hunnit fullfölja meningen. Malin är en sån som inte är rädd för fan själv. Perfekt för fräcka Altanero. Jag log av lättnad att få sitta upp på gentlemannen Dino och så red vi vidare. Altanero testade läget direkt men stötte på patrull! 
Jag har nu försökt övertala Malin att reda ut problemet Altanero. Jag är för rädd att skada mig - Jag har åkt på för mycket stryk sista året. Det gör ju ont att göra illa sig!!!

Dino fick prova trava bommar och hoppa idag! Han tyckte bommarna var skitläskiga först men sedan var det ju skitkul!!! Som alla PRE så hoppar han hellre än bra men inställningen är fantastisk! 
Han fick betäcka sitt första sto här i Sverige i morse också. Ett PRE-sto från Färila. Hon är oskuld så hon blev lite rädd trots att Dino skötte sig exemplariskt! Inte ett skrik eller skutt - bara lugn och jättesnäll mot stoet. Vilken prins han är!!!!

I morgon är det Jubons tur att hoppa. Det var ett tag sedan han hoppade nu så han lär ju bli glad!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-