Flygvapnet.se

Domino, min Domino! Domino, min Domino!

Altanero fortsätter testa gränser men Malin fortsätter vara orädd så de gör så sakteliga framsteg. Sist vi var ute galopperade vi, Malin fick sig ett par flygturer men höll sig kvar och smackade på framåt. Dino blir skitskraj när Altanero flyger så han hoppar ner i diket i ren flyktinstinkt.
Det är iallafall en fröjd att se Altanero från sidan, han är såå snygg. En fröjd och stor sorg.. Tänk om han fått vara hingst ändå...

Dino har varit jättefin ute de två sista gångerna. Helt avspänd, förutom flykthoppen, och jättenöjd. I morgon ska vi till banan och träna lite visning. Spännande att se vad han har med sig där - troligen inget.

Jubon tävlade MSV både i fredags och förra helgen. I fredags missade vi totalt i förvända galoppen, som tidigare varit hans starka sida, och det är ju koff på det så poängen rasade. Förra gången missade vi i skolorna, också koff...
Om vi fixat bägge på en tävling så hade vi varit riktigt nöjda... Tyvärr ser det ut att vara färdigtävlat nu eftersom Åsa vill skicka Jubon till Spanien för SICAB. Den som lever får se.. Jag kan iallafall inte anmäla till något så länge jag inte får besked om när han ska resa. Trist att han åker nu när vi äntligen börjar komma någonstans.

Coddan flyger vidare men är riktigt fin när han flugit färdigt. Sist satt jag på öronen en sväng men lyckades kravla tillbaka till sadeln. I morgon blir det lätt dressyrpass på banan.

Edic känns fin fortfarande och jag hoppas att det fortsätter så. Jag har ridit mycket skritt i skog och mark för att stärka upp honom och nu ska han börja gå korta pass med markbommar.

I morgon ska Dinos märr Castiza kollas på sitt 19e dygn! Håll tummen!  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-