Terrängfordon och inte...

Jag glömde berätta - Jag blev inspirerad av Duttan och Federicas terränghinderhoppning så jag var tvungen prova Jubons modighet. Vi har en bank på stora hoppbanan. Den har tre trappsteg som man hoppar uppåt eller nedåt - vi provade bägge varianterna. DET var Jubons melodi! Jäklar så kul han tyckte det var. Han t o m bockade efteråt i ren glädje. Jag var lite försiktig och skrittade fram till kanten på första ner hoppet, Jubon tog tag och hoppade glatt ner trappsteg för trappsteg. Han har blivit så rolig att rida. Typiskt nu när han ska åka till Spanien.. :-(

Edic fick trava bommar igår, vilket inte var det lättaste eftersom det var så FANTASTISKT roligt att han hoppade med blandade småhopp genom bomserien. Busefrasse! Han kändes trots detta jättefin och inte minst jättenöjd. Min älskade Edic!

Avatar fick prova lastning igår igen. Vi passade på när transporten ändå stod klar. Han gick rakt på, stod snällt och fick sedan backa ur igen. Red en sväng ut i skogen. Han är en riktig snubbelkalle så vi stod på öronen två gånger och nästan en tredje innan vi var hemma. Mer skog för honom! 
Han är jätteduktig ute, går fram överallt och pigg och glad.

Dino ligger på minus nu efter två dagars lastning. Igår tog det 45 minuter så då fick han bara åka en sväng eftersom min tid tagit slut. Idag tog det en timme.. Vi åkte till ridskolan en sväng, longerade och lastade sedan och åkte hem. Lastningen för hemfärd gick på två minuter. Knepig häst. INGENTING funkar på honom. Man kan inte pressa honom det minsta för då blir han jättestressad. Mutor funkade förut men inte längre. Gjorde i ordning en lastningssele idag och faktiskt - det funkade. TÅLAMODSPRÖVNING!!!

Castiza var tyvärr tom och det togs beslut om ombetäckning. Hon visade tecken på brunst redan vid ultraljudsundersökningen så idag fick hon träffa sin Dino igen. Hoppas på bättre lycka denna gång.
I morgon ska Coddans ryska flickvän kollas - HOPPAS!

Coddan red jag på banan igår. Jag var beredd på krigsflygning över hela området - gissa om jag blev nöjd när flygningen uteblev. Han skötte sig strålande! Nu är han dyr!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-