Mån - ons

FAN va irriterande när blogginlägget försvinner när man hunnit skriva typ trettio rader! Det är inte första gången!

Måndagen blev uterittsdag då Karin kom till undsättning och följde med ut med Avatar och Dino och sedan Jubon och Coddan.
De sistnämnde fick en rejäl galopptur så inte ens Coddan var uppkäftig efteråt.
Avatar hade premiärtur ut tillsammans med annan häst och det klarade han galant - då.. Idag fick han följa med Altanero ut och JÖSSES så hingstig han blev! Homosexuell??  Jag fick säga till på skarpen vid flera tillfällen innan han varvade ner. Han höll sig ändå på backen så godkänt fick han ändå.
Altanero sköter sig bättre och bättre och de stunder han sköter sig är han fantastisk fin! Den galoppen går inte av för hackor!

Coddan gick för Carina idag. Han är sååå duktig, om än lite ofokuserad emellanåt. Jag har fina framtidsplaner för honom!

Edic och Dino fick varsin skogstur igår och bägge var så fina att jag bara log när jag gled fram över åkrarna med lång man fladdrandes runt ansiktet. LYCKA!

Domino har gått och blivit en liten korpulent valack så nu ska han köras. Började med det idag. Han är störtskön framför vagn. Gnir på som en liten tok och ser överlycklig ut. En bekant o hennes barn ska köra honom åt mig på helgerna framöver - strålande!!

I morgon ska Dino lastas - suck - och åka till klubben för sista koll att han är fortsatt ren i gången trots sprickan och sedan blir det dusch och lastning - suck - igen!

Edic ska styrketräna i skogen och sist men absolut inte minst - Altanero och Domino ut på tur. Jo, Domino är ju minst.. Nåja, jag kör honom jag. Altanero får Malin leka med ett tag till!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-