Kurs till ända

foto Ulrica Belhoussine foto Ulrica Belhoussine

Hemma igen efter en givande och intensiv kurs. Phillipe från Pyramid imponerade genom att outröttligt instruera och jobba med hästarna i full fart och stillastående. Vilken eldsjäl!!! Jag fick massor av tips och känner mig superladdad inför uppgiften "Championat". Jag passade dock på att deligera uppgiften "Dino" till Phillipe och Ulrika. De visar honom på morfologin så får jag sladda runt ridprovet! Much to do!!!
Jag börjar redan i morgon!

I fredags tog jag mig i kragen och körde Coddan en sväng igen. Han var jäääättefin! Det är så skönt att han börjar bli vuxen.

Dino gick dressyr i torsdags. Han var helt avspänd och jag var lyrisk över hans framsteg - tyvärr visade han INTE den sidan på kursen utan tog ett par steg tillbaka och stressade upp sig rejält. Det som var postivt var att han skrittade bra trots att han var uppe i varv. När han kom hit kunde han inte skritta alls.

Altanero fick åka till Bäckan och träna på socialt umgänge bl a i torsdags. En dunderladdad mr A klev ur transporten och Malin hivade sig upp. Några flyghopp senare skötte han sig bra. Klart godkänd förstagång på ny bana. Vi tränar vidare!

Edic fick prova bada i Älven vilket inte riktigt uppskattades. Han gick snällt i men det där med att plaska och bada var inte hans grej - vattnet var nog inte tillräckligt skitigt, för lerpölar älskar han!

I morgon kommer min nya hovis och skor Edic och Coddan. Lars är lärare uppe på Wången och har massor av erfarenhet och ideér med sig. Han samarbetar med flera storfräsarveterinärer och gör en del forskning kring extriör/hovslageri - Vad som påverkar vad och vad som är lämåligt för vad. 
Jag hade honom som hovslagare förut men så drog han ner på kunder och självklart blev vi längst bort utan hovis då. Jag blev jätteglad när han hörde av sig och erbjöd sig att sko åt mig igen då han nu flyttat närmare.
Spännande att höra vad han har för ideér om Edic. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-