Spanien-besök

Då var besöket från Spanien avslutat. Felicia, som hjälpte oss med köpet av Dino har varit här och hälsat på. 
Hon fick uppleva Sverige från hästsidan men fick även en guidad mc-tur runt Siljan med min pappa, vilket hon verkade uppskatta.
Edic hade ett sto på besök så betäckning stod också på schemat. Dessvärre blev det ingen genomförd betäckning eftersom märren ansåg säsongen som avslutad trots aktiv brunst.

Dino visade sin absolut bästa sida och gick kanon på bägge passen som Felicia fick se. Trist att han inte visade den sidan i Örebro. Igår hoppade jag honom och vi provade till o med banken både uppför och nerför. Dino hade rent ut sagt skitkul!

Coddan fick dra oss till en av fäbodarna här. Johanna red underbara Edic brevid. Felicia var mäkta imponerad av Coddan som snällt både travade och galopperade i vagn. Fäboden var, även den, en hit för Felicia. Exotiskt värre!

Ridlektion på Jubon stod också på schemat. Förutom en liten avfallning pga obalans så gick allt bra. Felicia tyckte det var jättecoolt att hon hade åkt av.. Vi är alla olika. 

Avatar åkte sin första transportvända sedan hoppet över frambommen på resan hit förra året. Vi har tränat lastning ett tag men inte åkt något alls. Det gick över förväntan. Han var spänd men stod snällt. 
Det beräknade hingstbeteendet på ridskolan uteblev också. Han kanske var i chock? Han fick iaf MVG för gårdagen!

Altanero ska Malin rida i veckan igen. - Det tar sig, sa mordbrännaren!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-