Finfina dagar!

Domino in action! Domino in action!

Igår hade jag en kanondag i stallet. De hästar jag tränade var finfina och jag kunde inte annat än le!

Coddan fick prova nytt bett - igen - och nu tycks det falla honom i smaken. Inga ryck alls! Jag kunde njuta av ridturen och han likaså. Jag har provat igenom hela bettsortimentet i mitt stall så nu gick jag vidare till min bekants sortiment. Ikväll blir det eldprov för bettet - hoppträning!

Altanero och jag åkte till ridskolan och trimmade på banan. Han skötte sig helt prickfritt och han fick både kramar och pussar som tack och massor av beröm! Han såg rätt nöjd ut efteråt. ÅHHHH va jag hoppas att det går att få ordning på honom. Han är så fin att rida när han sköter sig.

Domino körde jag en sväng. Han har fått skor så nu gnir han på som en skållad råtta! Jag testade gränserna lite och smackade på honom lite extra och jösses va han kan trava! Hans tävlingstillstånd kom idag så nu jäklar blir det åka av! 

Idag fick jag avin att Dinos pass och färganalys ÄNTLIGEN kommit! Jag ska hämta efter jobbet. Spännade!
Dino red jag ut på i tisdags och han var helt sagolikt fin! Ingen stress, inget spänt bara mjukt och fint. Ni som såg honom i Örebro tror att jag ljuger men det gör jag inte!!! Hoppas verkligen att han kan spänna av på championatet också. Jag har fått lägga om foderstaten eftersom han började falla ur. Han har börjat ta sig igen nu men ser lite fölmärrig ut just nu. Hmmm.. hoppas det hinner rätta till sig till championatet.

Jubon röntgades för OCD  igår och gick igenom utan anmärkning. Nu återstår bara en massa funderingar och beslut för Åsa. Ska han eller ska han inte åka till Spanien? Tuffa beslut.

Edic gick ett pass på banan igår och han kändes riktigt fin. Inget gör mig gladare än när min Edic är pigg och glad. Jag rider bara 15 minuter dressyr där jag jobbar öppnor och slutor, förvänd galopp och övergångar. Rena sjukgympan. 

Avatar fick gå ett varv i berget för första gången. Han behöver lära sig lyfta på fotarna för han har usel koll på fötterna. Han har fullt göra att titta på omgivningen. Han går iallafall fram överallt och gillar alltid läget. En snäll kille!

I morgon kommer Johanna. Vi ska träna Dino lite inför visningen och sedan ska vi åka till Romme travet och titta på Viktor när han går premie. Viktor var här för inkörning och träning förut och han gjorde ett enormt intryck med sitt fantastiska jag. Han agerade mentor till de andra trots sin ringa ålder (1) och visade alla hur man ska bete sig. Han är saknad och jag bara måste se hans debut i travbranchen. Han står nu i träning hos min gamle arbetsgivare Tommy Eriksson.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-