suck...

Igår hade jag en krångeldag! Min transport är ju som sagt på lagning. Jag beställde ett nytt golv förra torsdagen som skulle komma måndagen efter. Efter typ tjugo samtal till släpvagnfirman fick jag fram att igår, måndag en vecka för sent, skulle golvet komma. Något irriterad ringde jag schenker på morgonen och fick då veta att golvet stod kvar i Jönköping och skulle komma idag tisdag istället. Men va f-n!!!! Transporten har varit borta i fyra veckor nu och timingen är usel!
På förmiddagen igår ringde schenker och meddelade att mitt paket kommit trots allt. Glad i hågen drog jag iväg till Borlänge med släpvagnen Hugo för att hämta golvet. Döm om min trötthet när killen hämtar ett vadderat kuvert och säger - Varsågod!
- Driver du med mig??? Utropar jag. Vad är det för något? Jag ska ha ett golv på 3,20x1,65! Jag läste på påsen - Skruv!
Jag hade alltså fått en påse skruv! Golvet kom idag och gissa vad? De hade repat det! ALDRIG mer handla av den gubben!!!

Idag kom Malin och Sofia till undsättning och då fick vi massor gjort trots att golvhelvetet kom och störde mitt i.
Dino och Coddan galopptränades och som för att testa mina nerver flög Dinos sko när vi var så långt bort vi kunde vara. Det var bara att skritta hemåt. Väl hemma med trasig hov fick jag agera hovis.
Coddan är rent ut sagt skitsnygg från sidan! Det var e

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-