långa dagar, korta nätter

Igår hade jag en riktig låååååångdag i stallet. Vad som skulle bli en hovisdag blev en väntapåhovisdag.. Suck. Tiden ändrades från nio till elva till ett till halv tre. Mitt blodsocker låg någonstans i lilltån när han slutligen dök upp. Tack och lov så är min hovis värd att vänta på. Dels är han rolig att prata med men han är också skitintressant att lyssna på och han har gjort underverk på mina kusar. Igår hjälpte han mig i min skoning av Domino och jag fick faktiskt beröm över skoningen. Härligt! 
Dino fick sin hovspricka stabiliserad med ett konstverk av skruvar, ståltråd och plast. Blir spännande att prova honom i morgon.
Edic, Coddan och Altanero blev helservade.

Förmiddagen gick åt till att träna visning med Dino och Avatar. Bägge skötte lastningen perfekt! Dino lastade jag ensam på hemvägen och Avatar på ditvägen. Dino kände av sprickan ( detta var före fixeringen) så vi övade uppställning. Han tycker det är helt meningslöst och skittråkigt men står stilla med en uttråkad uppsyn.
Avatar fattar absolut ingenting varför vi ska springa runt så där och varför han inte får dra järnet när jag får göra det?
Han blir inte lätt att visa!

I väntan på mr Hovis så lastade jag Edic och longerade honom en sväng, mest för att kolla dagsformen.. Döm om min glädje och förvåning när han bokstavligen svävade fram och drog en repa i sån trav att han blåst hatten av er! ÅHHH denna underbara varelse!!!  Kanske skulle ha satsat på honom i år?? ;-)

I morgon hoppas jag hinna med Dino och Jubon innan jag är kallad till BVC. 
Den här veckan har det varit värre pussel än vanligt. Jag har fått nytt schema som krockade med det gamla så jag har jobbat tre dygn sedan i lördags. Jag är lite sliten nu.. Går av halv tio i morgon fm sen ledig till måndag!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-