Championat...

Edic, min Edic Edic, min Edic

Vackra Dino låg på minus igår. Den hästen kan verkligen vara dum att lasta. 25 minuter tog det... Inga knep hjälper. Lastningen för hemfärd gick på 5 sekunder. Mycket knepig kille det där. 
Jag tränade visning både lördag och söndag. Vi gör framsteg men sprickan ställer till det.. Hovis kommer på torsdag igen få se vad han kan göra..

Jubon känns fin i ridningen men trav för hand är ett jobb för Phillippe! Det finns inte en sportkepa att jag hänger med och Jubon är ju inte kusen som bjuder till när det behövs. " Springer inte du så springer inte jag" Typ...

Avatar lullar vidare och än vet vi inte om han får vara med på Championatet eftersom han är efteranmäld.

Domino gick sin första ridlektion i fredags. En liten kille vid namn Elias har lagt beslag på honom och han både kör och rider. PERFEKT! Domino är ju världens snällaste shettis så det hade gått jättebra förutom att Domino varade de trötta ridskolehästarna.

Coddan har vilat under helgen men ska trimmas i morrn igen. Uteritt står på schemat.

Altanero har hamnat på sidan igen förra veckan pga min hysteriska jobbvecka. Han har lägre prio än de andra eftersom han inte ska på Championatet. I morgon ska han iallafall få komma ut på ridtur.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-