Planera och träna!

Domino och Elias Domino och Elias

Igår blev det klart att Avatar fått en plats på Championatet så nu måste det planeras resa.. Hingstar är dryga på det viset - de kan inte stå brevid varandra. Iallafall inte herrarna Randaz, Jubon och Avatar. Dino är snällast i stan men de andra två river transporten om jag ställer någon brevid dem. Det blir alltså lastbil+ två transporter..

Avatar är inne i en växtperiod så jag har inte alltför stora förhoppningar på hans rörelser men Åsa ville ändå ha honom bedömd. So be it. I morgon kör vi ett pass igen få se vad nattens sömn gjort.

Dino sak också träna i morgon. Han blir lite överladdad så jag rider honom först och springer sen. 

Jubon gick dressyr igår och ska trimmas för Danne i morgon. Han känns fin men lite loj så jag ska knacka igång honom lite, tror jag. Danne har lösningen, det vet jag!
Coddan ska också gå för Danne. Coddan gjorde en strålande insats på hoppträningen i torsdags så tränaren tyckte att jag ska debutera honom redan i år... Nja, vi trimmar till våren. Han sköter sig riktigt bra för övrigt också nu. Inga tokflygningar längre.. Peppar peppar!

Domino gick lektion på klubben med lille Elias igår och idag fick jag äran att vara med och titta på det störtsöta ekipaget in action. Domino fick trava bommar och hoppa ett litet kryss. Banken provades också men bara backen upp - trappstegen är överkurs - Än så länge! ;-)

Altanero och jag åkte till klubben i torsdags. Han var JÄTTEsnäll trots att en annan häst kom in i ridhuset och det var lite stimmigt. Helt cool travade han runt i ridhuset - första gången riden i trav i ridhuset dessutom! Åh va roligt att han kanske går åt rätt håll!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-