Det drar ihop sig!

Aztek med mor i bakgrunden. Aztek med mor i bakgrunden.

Igår var en intensiv träningsdag. Jag och Sofia inledde dagen med Dino som fullständigt glänste för dagen! Han var fin i ridningen men strålande på lina! En fuxmärr uppehöll sig på banan brevid oss och då kom en trav fram som jag inte skådat tidigare hos Dino. Jag måste nog låna med mig märren i helgen!

Avatar tultade fram på sitt bäbissätt á la "jag växer" men ställer upp sig fint och skötte sig jättebra trots att det var hoppträning på banan brevid. 

Edic var näste man ut och han fick skutta runt lite över små kryss och trava lite bommar. Han kändes mjuk och fin. Kort o intensivt pass. 
Han är lycklig om dagarna nu för nu äntligen kan han gå på åkern och mysa utan att stressa upp sig. Härligt!

Coddan gick dressyrkurs för Danne Aspegren och även denna gång var Danne nöjd med honom. Jag blir lite frustrerad över Coddans ryckande i bettet men Danne tror det kommer att ge sig - Ge dig inte in i matchen, du förlorar! Säger Danne.. Jo.. Sant!
Vi tränade övergångar och skänkelvikningar. Coddan var lite mör men nöjd efteråt.

Jubon gick också för Danne. Han var lite loj i början men sedan blev det nästan åt andra hållet. Han jobbade på bar och jag fick rida i olika former för att göra honom elastisk. Mycket givande!

Idag hade jag vägarna förbi en utav Jubons partbreedavkommor. Han är född i år och mamman är halvblod/varmblod. Aztek heter han. Kul att ha en avkomma nära så man får se vad det blir.
Lustigt nog fick jag ett mess idag från en annan avkomma till Jubon, också partbreed ( varmblod). Hon är född förra året och jag fick en bild på henne inkörd. Kul!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-