Antiklimax

Jaha, då var Championatet över. Laddningen inför det krävde massor så jag var tvungen ta en micropaus på tre dagar efteråt. Näsblodet rann när jag kom hem och självklart var helgen en besvikelse.. 
Jubon har tränats stenhårt inför ridprovet och trots att han skötte det ganska bra så blev vi slagna med minimarginal, vilket är tyngre än större marginal. Slagna med 0,25 poäng i år igen - Förra året på stora titeln och nu på ridprovet. Det värmer ändå att flera berömde vårt ridprov.
Jag trodde Jubon skulle visa sin kvalité på morfologin om han slapp bli bromsad av mig men då visade han i stället en sida jag aldrig skådat hos den hästen. ÅsneJubon blev en furie som inte alls var trevlig att varken hantera eller se på. Får jag bara säga FAAAAAN! 
Väl hemma så är han sitt vanliga jag igen. Vi hopptränade igår och han visade inte tillstymelse till hingstighet trots ston på samma bana.

Dino visste vi att inte var klar för ridprovet men han skötte sig strålande på framridningen och klarade trots allt att skrapa ihop 18,275 poäng. Morfologin blev bara stress eftersom han grävde ner sig i underlaget och hamnade i panik. Speakerns -Trav tack! Blev nästan löjlig när jag står och försöker proooooaaa ner Dinos panikslagna rusning. Den fina trav han visat hemma blev så klart ett skämt. Största besvikelsen var dock ändå hans extriöra poäng. Han blev helt nerdömd och fick till och med nerslag på lagningen av hovsprickan.. Nåja, Dino är ändå vinnare i mina ögon.

Avatar imponerade inte med sin trav men med sitt coola beteende och sin nästintill prickfria inställning till alltihop. Imponerande! Han skötte sig bra mycket bättre än far sin!

Killarna hemma fick en tur var igår. Coddan red jag en långtur på och njöt av att han nu sansat sig och jag får inga flygturer. 
Edic är ju bäst som alltid. Han var pigg och glad och var nöjd över att hans matte, trots allt, inte glömt honom.
Altanero red jag ut på - ja, vad ska jag säga? Han rör sig trevligt mellan helomvändningarna iaf. Tålamodet tryter men nu ska jag lägga intensivträning på honom så jag förhoppningsvis kan njuta av hans superhärliga galopp!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-