Letar vidare..

Så här lagomt till helgen börjar Dino halta på fredag kväll. Jag kollar igenom honom men hittar inget mer än en misstanke om böld i hovsprickan. Lördag morgon är han riktigt ordentligt halt, kraftig puls och varm. Jag tar av skon och visiterar med tång. Det visar sig vara på utsidan av hoven ömheten sitter och inte i sprickan på insidan. Jag gräver lite och får fram lite var men alldeles för lite för en så kraftig hälta. Så typiskt att det är helg! Jag lägger våtvärmande och ber en bön. I morse var han bättre men inte bra.. Fortsatt boxvila och så ringa hovis i morgon bitti! Kan ju förklara varför Dino var så helt ovillig att trava på Championatet... Kanske.

På måndag eller tisdag kommer en släkting till Jubon hit för inkörning. En stoavkomma till Llovio så Jubon är alltså farbror till henne. Hon heter Prima Vera. 
Hon har även sin polare Veronika med sig, en ettårig nordismärr, Syster till Viktor. 
Vera och Vera ska alltså köras in - OM vi hinner innan snö och is invaderar oss.

Igår var jag iväg och tittade på stall för eventuell utökning av verksamheten. Stallet var jättefint men hagar var ett problem. Mark finns men det blir nog lite för rörigt omkring hagarna och marken är lite surmark. Små hagar gör ju inte saken bättre. Stora hagar är en omöjlighet för tre av mina. Jag får lägga ner den idéen.. Letar vidare efter det perfekta stället. Fördelen med gårdagens stall är att det finns ridhus på gården - vilket lyx det vore!

Efter en långhelg på jobbet kör jag igång i morrn igen. Coddan ska gå lektion för Carina, Jubon ridas ut, Altanero på banan, Avatar och Edic ut. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-