Kurs i dagarna tre!

Grabbgruff! Grabbgruff!

Jag hittade statistik över min hemsida -  1775 besök under oktober månad och INTE en enda kommentar! Har ni ingenting att säga?? :-)
Nåja, jag är iallafall jätteglad och rörd att ha så många besök!  Alla känner apan liksom! :-D

Dino fick en sko på sig igår och fick gå ut. Han är fortfarande inte helt ren men mycket bättre. Om han inte är ok på fredag så ska han få antiinflammatoriskt.
Hovis hittade ingen böld men Dino är väldigt öm. Troligtvis en blödning i hoven. 

Idag ska vi filma Avatar åt hans spekulanter. Skittrist väder idag så några fina bilder lär vi ju inte få.
Om tid finns så filmar vi Altanero också. Det är svårt att filma treåringar ridna - de ser ju inte direkt strålande ut, vinglandes med halvbra bjudning. Om man ändå kunde filma dem på uteritterna.. Men kan inte spekulanten se vad som finns där så är det ju inte rätt spekulant ändå. Det måste ju klaffa.

Vera och Vera dök inte upp trots allt. Eftersom det blivit så sent på säsongen så finns ju ingen garanti att vi hinner köra in dem innan det fryser på så nordisVera fick åka till Tommy på Romme i stället och PREVera körs in i vår om inte Marie och Bertil kör inne henne själva hemma.
Karins lilla ponny Emil ska sättas för idag så en inkörning blir det ändå. Ponnyer brukar inte vara något bekymmer alls att köra in - De är riktiga coolingar. Emil har gått många släpturer också så han är van vagnar  och ljud redan.

I helgen ska jag, Marianne Sundén, Åsa Lindwall och Johanna Spets iväg på teorikurs i Avesta. Min hovslagare, hans kollegor och en veterinär ska ha kurs i extriör- och hovvinklars inverkan på gångarter och hållbarhet. Om Dino är ren på söndag så ska han följa med dit och vara studiematerial.
Som min hovis uttryckte det - Ta med dig nån som vevar på utav helvete!  Hmmm? Dino eller Jubon? Dino är det bättre alternativet eftersom han kan stå som ett ljus i timmar om det behövs. Vidare sa hovis - Du vet, när de glott på halvblod hela helgen kommer det att ta en halvtimme innan de fattar vad de ser när "den vita" kommer!
Man kan inte annat än skatta åt hans sätt att uttala sig! :-D
Det ska bli jättekul att åka och jag vet att vi kommer få massor av aha-upplevelser. Lars (hovis) har gjort underverk med mina kusar så jag vill verkligen ta del av hans kunskaper. Lars är lärare på fortsättningsutbildningen på Wången.

Efter detta så kommer eventuellt Danne i helgen. Jag missar ju söndagen så på måndagen blir det två pass OM jag kan byta arbetspass..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-