Altanero my man!

Dino på Championatet. Foto M. Sundén Dino på Championatet. Foto M. Sundén

Alltså! Lyckan över att kunna rida Altanero utan att ha puls och torr mun! Har ridit honom fyra gånger nu utan en enda skräckkänsla! Han blir så stolt när jag öser beröm över honom. Idag red jag och Mia ( hon som red Bonnie förut) ut på Altanero och Avatar. Vi galopperade uppför en backe i frisk tempo - det hade ALDRIG gått förut. Vi red genom skogen hem och efter lite övertalning vadade bägge hästarn genom en stor vattenpöl. ÅHHHH va duktiga de är! 
Jag red Altanero igår också, tillsammans med Domino och Sofia, han skötte sig strålande då med. Flög i luften en gång och då var det pga att han var sist, vilket han inte gillar. Jag är så GLAD GLAD GLAD att han börjat funka. Jag är stolt över mig själv och honom. Nu blir det riktigt tungt att låna ut honom... Sponsring någon???

Mia var med hela dagen idag så alla kusar blev ridna. Jubon och Coddan gick en längre tur och bägge var jättefina. Mia tyckte att alla hästarna hade utvecklats fint sedan hon red sist, vilket var nästan två år sedan.
Dino och Edic var dunderladdade och jag fick än en gång svära över mitt beslut att vila Dino efter Championatet. Allt arbete jag lagt ner är som bortblåst. I morgon blir det ridbana för honom - lydnad och LUUUUUGN!

Igår red jag dressyr på Coddan, Edic och Jubon. Jubon gick rent ut sagt skitbra! Vi övade lite byten och de gånger han inte slår bakut blir de riktigt bra.
Coddan lekte ångvält men gav sig efter en kvart och var riktigt fin på slutet.
Edic fick jogga lite först, sedan fem minuters press, för att avsluta i låg form. Lagomt är bäst. Han är ju bäst i hela världen, som vanligt!

I lördags var jag ner till Romme med Domino. Jag har hittat en ny kusk åt honom eftersom den andra försvunnit.. Nya kusken gillade Domino skarpt så nu ska det tränas - i mån av tid.. Bilder från lördagen kommer!

Jag har ju tyvärr blivit varslad på mitt underbara jobb så livet känns uppriktigt sagt förjävligt just nu. Mitt nya schema hos nya brukaren är totalt fel för mitt liv. Jag måste pussla och planera som sjutton för att få ihop det. Jag hoppas Mia kan hjälpa mig framöver så att de dagar jag rider så rider jag samtliga kusar. Effektiva dagar och ineffektiva dagar. Jag har sökt andra tjänster och hoppas få en av dem! Den tjänsten skulle passa mitt liv... Får jag inte ihop det blir det tuffa beslut.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-