Betongvägar

Idag kom Mia till undsättning igen. Eftersom det varit minusgrader under natten så var vägarna betong. Skritt, skritt och skritt. Sju hästar skrittade i skogen blev resultatet.
Coddan och Jubon fick gå i berget medan de andra fem fick gå en annan runda. 
Dino fick gå kloss i rygg på Edic och tvingades så till att skritta. Han toog det bra och edic imponerade med att inte bli det minsta irriterad på upplägget. Det är MIN Edic det!
Altanero och Avatar var sist ut och jag fick ett ryck och tog Domino i grimskaft brevid Altanero. Nemas problemas! Domino gillade att gå i skogen och ville gärna gå först men då villa Altanero leka så det fick bli Altanero först. Jag insåg då hur välhanterade mina unghästar är ändå. Altanero må ha varit i det närmaste en idiot men tryggheten är befäst. HELT prickfritt gick ridturen idag! Han blev lite rädd för en stor fågel i skogen och spände till lite men höll sig på backen och var snart cool igen! Jag kom på mig själv med att sitta med helt långa tyglar i enhandsfattning - DET skulle inte ha hänt för en månad sedan. Duktiga Altanero!!

Dino gick dressyr i ridhuset igår och döm om min förvåning när allt plötsligt funkade igen. Jag kunde rida öppna i trav och galopp och han var nästintill helt avspänd i skritt och trav. Härligt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-