MVG!

Va nu? Ett nytt inlägg igen? :-)
Måste bara skvallra om hästarnas bedrifter idag!
Johanna kom till undsättning och vi körde skytteltrafik till klubben för dressyrridning.
Dino inledde dagen med att snällt kliva på transporten, vilkes gillas skarpt av hans matte!  Han var sedan lika cool som sist på banan och det bästa var att Carina ( min tränare) dök upp och fick se det hela! Hon tyckte att han gjort stora framsteg. Kul - stolt matte! Johanna filmade lite så snart får ni se hur fin han är. Tilläggas bör att "lugn" för Dino är inte fullt lika lugn som tex Jubon.. :-)

Coddan var andra häst ut. Han flög inte luften trots att Jouline ( fuxmärren) var i ridhuset samtidigt. Han var ruskigt spänstig i traven först men sedan coolade han ner sig och gjorde sitt bästa pass hittills! Skritt - galopp perfekt! Mellantrav perfekt! Skitkul!

Avatar fick Johanna rida i ridhuset och Marit ( ridkolechefen) gav lite tips och råd. Både Johanna och Avatar var nöjda med passet. Han är en riktig sköning, Avatar!

Johanna fick även rida Edic så hans paranoida matte fick se honom från sidan med moraliskt stöd från Marit - Jo, han är ren, Linda! Edic brilljerade med Passage och spansk skritt trotsa att han bara ska jogga. Han är svår att få att bara ta det lugnt. Det är väl det som slitit ut honom också. Snygg som sjutton är han iallafall!  Min älskade Edic! på lördag får HAN äran att följa på Patric Gullberg-kurs!

Jubon var superfin idag och nu börjar det bli bjudning i öppnor och slutor. I galopp sitter de perfekt! Vi måste däremot träna övergångarna stenhårt inför tävlingssäsongen. Galopp - skritt är vi oense hur den ska se ut!

Altanero fick gå på utebanan eftersom ridhuset blev upptaget av en bunt kusar som skulle hoppa. Han gillar utebanan bättre eftersom den är större. Han var spänd och blåste i början men idag provade jag helt sonika klappa till honom med spöt - reaktionen blev oväntad. Han tog den framåt och började jobba! Han spände till ett par gånger till under passet och flög i luften när ridskolehästarna hade någon dispyt i hagen. För övrigt kändes han fin bitvis. Man får jobba livet ur sig men nu går han framåt. Johanna filmade så eventuellt får ni se den filmen också!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-