På bättringen!

Domino och Johannas dotter Lilly. Domino och Johannas dotter Lilly.

Idag kände jag mig så pass pigg att jag kunde träna lite häst igen... Eller nja, jag anlitade catchrider på Coddan så han fick gå ett dressyrpass. Anna, en tjej på klubben som tävlar Msv, har varit sugen att prova honom så idag fick hon det. Det blev ett mastodontpass så Coddan var rätt trött efteråt. Anna gillade honom iallafall. vilket är roligt!
Altanero longerade jag och idag krävde jag lite bjudning och fick det! Han var jätteduktig och jobbade superbra! Fasen, jag blir bara mer och mer impad av den kusen - satans valack dock! :-(

Fler hästar hann jag inte med eftersom jag hade läkartid bokad idag.

Johanna red Avatar och Jubon igår så de fick jobba i snön.

På tisdag är det dags för årets första hoppning. Jag tror det får bli Coddan som får åka.
På lördagen ska jag visa någon av hingstarna på klubbens årliga föreningsdag. Har inte bestämt vem än men det lutar åt Jubon i dressyr.. Dino och Edic är ju inte igång än.. Vi får se! Kanske är roligare att ta med Dino och sedan berätta om rasens historia.. Dino är ju rastypisk - lite lätt!

I morgon jobbar jag 14 timmar på HVB-hemmet igen. Tuffa pass som suger musten ur en. Sofia och Johanna tar marktjänsten i stallet. TACK för er hjälp!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-