Upp som en sol...

Avatar idag! Avatar idag!

Jaha, då var det magplask igen.. Dino har varit lite tjock i ett framben från o till så jag bad Nino kolla benet. Det var så klart illa - gaffelbandsblödning. Tre månaders skritt... FAAAN! Han som precis fått klartecken att sättas igång.
Jag skrittade o travade honom idag innan vi åkte till Nino och han kändes jättefin och LUGN! Satt och log för mig själv.. Men säg den lycka som varar?

För att spä på lite mer så var Coddan näst intill oridbar idag.. Hans tand spökar igen. Han har ju känts jättefin ett längre tag nu men som sagt.. Den lycka som varar.. Pratade med Nino om det också så nu ska det borras. Ingen debut i April altså :-(

Edic känns iallafall jättefin. Mycket spänstigare och pigg som sjutton! Jag red ut på honom igår och vi njöt lika mycket bägge två!

Jubon gick dressyr för Carina igår och hon var jättenöjd med honom. Jag rider honom för Nina på måndag få se vad hon tycker om honom. Hon har ju bara sett Coddan hittills - vilket inte är så bara!
Jubon och Johanna tog en skogstur idag.

Avatar gör enorma framsteg. I tisdags red Johanna lektion för Marit på ridskolan. Efteråt ringde hon mig - Lyrisk som alltid!
Idag red jag honom på banan och jösses vilken skillnad från sist bara. Han är så lik Bonnie i sin inställning! "kul, kul! Vad ska vi göra nu?" Han kommer bli en riktigt fin ridhäst åt någon lycklig människa!

Samma inställning finner vi inte hos min Altanero.. Där är det mer " ja, ja - sluta tjata innan jag blir förbannad!" Idag gjorde han ändå ett bra jobb på banan. Lite retligt att Avatar har gått ikapp och förbi Altanero utbildningsmässigt men skam den som ger sig! Altaneros galopp kan ingen slå!
Löshoppningen i lördags var jättekul! Han hoppar kanonbra! Gummibollen Domino fick också vara med. Om man ändå kunde hitta nån unge som kunde tävla honom! Han flög över 70 cm!

Med på löshoppningen var också Coddan som gjorde ett kanonjobb och Avatar som löshoppade för första gången. Plättlätt, tyckte han. Han förstod inte vitsen men det var kul, hälsar han!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-