Livet går vidare

Igår hade jag assist av Johanna så vi passade på att ta en långtur med Jubon och Coddan. Härlig galopp i snön upp till "Flo´berget". Coddan fick prova Hackamore och stormtrivdes. Nu hoppas jag att behandlingen av tanden blir av snart. Skönt att han inte är påverkad när han äter iallafall. Känns lite tungt att det inte gjorts tidigare, jag har ju frågat, bett och tjatat länge nu.. Nu ligger debuten i dressyr och Halmstadvisningen i farozonen..

Altanero och Avatar var näste par ut i skogen. Altanero har slutat flyga nu men är nu tvärseg! Jösses va jag fick jobba. Har beställt hem Domosedangel att ge honom så jag kan klippa honom. Han blir så svettig i plusgraderna här.
Avatar har piggnat till i stället och tycker det är skitkul att bli riden, oavsett vad vi hittar på.

Edic red jag i ridhuset i lördags. Dessvärre var underlaget så hårt att jag valde att avbryta efter en kvart. Är liiiiite rädd om min pärla! Han kändes jättefin och jag försökte titta på oss i spegeln men spegeln har blivit flyttad och är nu bulig på något underligt vis så man ser helt deformerad ut.. Typiskt.
Idag red jag ut med Edic och han var dunderladdad. Jösses så han sprätte och for! Han har alltid blivit lite spänd när det flyger snöbollar från skorna men idag blev det rivstart! Jag kan inte annat än skratta. Han är helt underbar!

Dino får, med fördel, skrittas så idag tog vi en 20-minuters vända. Han blir så glad när man tar in och pysslar med honom. Öronen spetsade och står blickstilla. Gokillen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-