Debut

Då ska vi se om bloggandet funkar igen.. Det har redan krånglat två gånger så jag tvivlar!

Helgens debut för Coddan gick över förväntan! Han skötte sig helt prickfritt! Trodde aldrig att han skulle sköta sig sååå bra. Det är ju massor med hästar och en massa spännande saker så jag hade räknat med att få vara lite förlåtande. Inne på banan kom tårarna redan efter halva programmet - Jag var så stolt över honom!!
Ett  par missar - en felfattning och en snubbling kostade några poäng annars hade vi hamnat på över 60 %. Vi fick 59,48% och en tiondeplats. Min fina Codda!!

Jubon har lärt sig programmet så han förekom mig i fattningarna vilket drog ner hans poäng och ryggningen sitter inte perfekt. 66,78% och en femteplats blev det iallafall. Den 4 maj debuterar vi msv C:2 få se hur det går. Målet är minst 60%. Han har fortfarande problem med slutorna. Dessutom är det bakdelsvändningar med, vilka han gör bra men lite för stora än.

Edic blir bara piggare och piggare och igår var vi på banan och till bägges glädje stod det små hinder framme så vi drog ett varv runt - felfritt. Han ska tränas igång, i hopp om att kunna stärka upp honom. Må det bära eller brista. Om det brister igen så får han bli skugsmulle/avelshingst. Ni tänker kanske att jag borde ge upp men jag måste få prova detta nu för att få frid i själen. Han är min absoluta favorit och jag vill så innerligt att han ska komma igång igen.

FAN va det krånglar! Markören hoppar hit och dit i texten!!! Ursäkta om det blir konstiga ord!

Altanero och jag var i skogen och luffsade häromdagen och då hittade vi en lämplig stock att hoppa över. Jag travade fram till den, tog mantag och smackade lite. Altanero skuttade över utan tvekan. Vi gjorde om samma procedur ett par gånger och han hoppade snällt. Han har varit supersnäll att rida ända sedan Johanna åkte i backen. Bjudningen kommer bitvis. Vi jobbar vidare!

Dino tömkörs dagligen i skritt. Det verkar vara bra för honom för han börjar så sakteliga skritta genom hela kroppen och slappnar av fint bitvis. Undrar va sjutton de har utsatt honom för i Spanien??

Avatar har kommit i växtfas igen och det både syns och känns i ridningen. Han ska gå kurs på söndag sedan ska han få vila en stund. Han har utvecklats enormt och gjort framsteg som ingen annan så han behöver smälta det nu.

Coddan och Jubon ska också gå kurs i helgen för Nina Jansson / B-tränare. Blir spännande att höra vad hon tycker om Coddan nu, men även om Jubon som hon inte sett tidigare.
Återkommer om det!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-