Delmål nått!

Flickorna vilar ut. Flickorna vilar ut.

Helgens tävling med Jubon blev inte riktigt som jag tänkt mig.. Jag blev magsjuk på lördagen och låg däckad som en säl hela dagen. På söndagens morgon klev jag upp med gott hopp om att kunna tävla.. Min mage hade dock inte samma hopp. Efter att ha mockat några boxar insåg jag min begränsning och ringde till Carina och bad henne rida. Hon ställde upp - underbara människa!
Hon sopade banan med sin egenuppfödda sexåring Wich 4 Joy på 71% i Msv:c 2 och red Jubon på 63,11%. Jubon var lite seg för dagen så jag var inte helt nöjd med honom MEN han gick på över 60% ändå! Tänk då när han inte är seg! :-) Mitt mål i denna termin var ju att han skulle gå på över 60% i msv. Återstår att se om JAG når målet - Jubon har gjort det iallafall!

Stona visade brunst mot varandra men ville då inte veta av några hingstar inte! Både Edic och Dino fick snopna se på när stona gick ifrån stallet. Idag kikar vi igen. Tvivlar på att det är någon skillnad med tanke på att det är svinkallt här. Vem sjutton vill tänka på betäckning när man fryser rumpan av sig?? Joo, Hingstarna vill..
Edic och Dino som, till min stora lycka, kuckilurat ute på åkern är nu ärkefiender och står nu i sina tråkiga småhagar igen. Om man ändå kunde tala dem till rätta!

Coddan gick hoppträning i torsdags och gjorde en kanoninsats. Han har ju haft blandade betyg på sitt uppförande men denna dag fick han MVG. Han har hoppat väldigt lite under vintern och våren och det märktes både på mig och honom. Snacka om att hoppning är färskvara. Nåja, vi kämpade på och var ganska nöjda efteråt.

Edic reds på banan häromdagen och det känns att han blir starkare och starkare. Han är så rolig att rida!

Altanero var helt underbar på uteritten sist! Vilken stjärna han är när han bjuder! Jag utropade "tjoho!" och log från öra till öra när vi svävade fram i galopp. Helt fantastisk känsla!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-