Utveckling

Coddan i lördags Coddan i lördags

Helgens tävling gick sådär. Coddan skötte sig utmärkt på framridningen men blev lite spänd i ridhuset. Ingen katastrof men han blir svår att sitta på och då blir jag spänd och så hamnar vi i en ond cirkel. En liten fuling från Coddan när han skuttade över dressyrstaketet men det blev bara minus 2 poäng. Min koncentration på att sitta ner gjorde att jag glömde sakta av vi rätt bokstav - det kostade 4 poäng.. Felfattningen i höger galopp - IGEN - kostade någon poäng.. Annars hade vi hamnat på ca 63% faktiskt. Trots spändheten. Bådar gott inför framtiden iallafall. 
Det känns bra att han sköter sig så bra på framridningen iallafall!
På torsdag nästa vecka startar han LB:1 igen, sen provar vi ett annat program, synnerligen trist program!

Jubon startar Msv:c2 samma dag. Han kändes kanonfin sist vi trimmade dressyr. Dessvärre har min transport stampats sönder av en svårlastad dam i Norrtälje så jag vet inte om jag kan trimma något mer på banan innan tävlingen. INTE bra! Hoppas transporten blir klar innan tävlingen.. Måste leta alternativ.

Edic och jag red dressyr i måndags och OOOOJJJ så fin han kändes! Jag har lagt om framridningen lite och det verkar han trivas med. 
Jag har inhandlat en vetepåse åt honom också så nu står han och myspyser med den på rumpan varje morgon. Coddan ska få prova den i morgon.

Altanero red jag på stora hoppbanan sist. Han är en riktig segklump på banan. Det blir så sakteliga bättre men han tycks inte uppskatta banan alls. Förutom när han fick hoppa!

Dino fortsätter softa i skogen och jag ska prova skritta honom uppsuttet få se om han behåller lugnet.

Avatar har det jobbigt med hormonerna så funkar inte så bra nu. Jag längtar tills nästa onsdag ddå kulorna ryker på honom. Hoppas han varvar ner fort.

Igår åkte jag och Karin de 27 milen till Norrtälje för att hämta Mimosa Cen. Den damen hade dock bestämt sig för att stanna där.. Vi provade lasta efter konstens alla regler men nej.. Efter en timmes trugande och provande gjorde hon ett av sina kast, landade på kanten på luckan och så var det färdiglastat. Bakluckan gav vika i ena hörnet och vi fick se oss besegrade. Vid närmare koll hade även andra kanten på luckan fått sig ett 500kgs tramp och gett vika. 
Jahapp! Vi släppte tillbaka damen i hagen och åkte hem - 27 mil. Fasen så trist! 
Nu hoppas vi att ägarna lyckas lasta henne i "hennes" transport och att allt går bra.

På lördag åker jag på tejpingkurs i Västerås - Nu ska jag bli utbildad utav helsicke! :-)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-