Tävling och åter tävling!

Coddan Coddan

Dagarna rusar förbi och jag hinner inte med. Som jag nämnt förut så har de sista veckorna varit alldeles för intensiva och det märks på både ork och humör. Jag har fått prioritera och därför har Altanero fått semester och Edic likaså. Jubon och Coddan har ridits eftersom de ska tävla och ställas ut bägge två.
I torsdags tävlade bägge i dressyr i Insjön och jag var mäkta stolt över Coddan som skötte sig som en prins!!! Han blev lite spänd på banan men höll sig i skinnet trots att det var andra hästar precis brevid banan. 
Sista ryttaren slog ut oss från placering tyvärr MEN vi kom femma av 22 starter! 
Jubon gick msvC:2 och vi gjorde vårt livs ritt! Han var superfin och jag var säker på 63-64%. Jättenöjd! Döm om min besvikelse när vi fick knappa 60%? Jag försöker verkligen leva på känslan MEN faaan.. 
Flera kom fram efter ritten och berömde oss, vilket var jättekul! Alla var förvånade över sågningen från domaren. Så är det med bedömningssport.. :-/ 

Stona brunstar här iallafall och Dino och Edic får jobba. Ett sto sade ifrån idag så nu återstår bara koll på 17e. Hon var tyvärr tom nu när vi kollade henne. 

Dino ska jag beställa ultraljudskoll för gaffelbandet på. Jag vill kolla om jag kan börja träna inför Falsterbo. Om han inte är läkt måste jag tyvärr avboka Falsterbo.. :-(

I morgon, om vädret tillåter, kommer en fotograf och ska fota Edic. Bilder på honom ska pryda hästklinikens väggar, på förfrågan från veterinären. Kul!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-