Ny kille i byn!

Jahapp, då har man gnitt som en tok inför helgens utställning i Strängnäs. 
Jubon reds på banan igår och i måndags. Jag känner mig dock inte helt nöjd med honom. Han känns lite seg och lat och jag fick säga till honom på skarpen flera gånger - lite jobbig känsla inför helgen. Däremot visade han fin trav på lina sist och han travade dessutom rakt fram av sig själv. Hoppas han inte glömmer bort det på lördag..

Coddan känns däremot i fin form. Han var superfin igår och jag hoppas att han kan spänna av på lördag - jag ska ju rida fram bland stona... jag startar först bland hingstarna. Tjobaloba!!!

Dino gjorde en finfin insats på Mockfjärdsdagen i lördags. Han var lite laddad vid uppsittning men lugnade sig snabbt. I sitt följe genom byn hade han barnridningsponnierna Izze ( Karins ponny) och Domino, som dagen till ära fick bära min folkdräktsklädde son genom byn. Mammahjärtat värker av stolthet!
Igår klädde jag sonen i hans spanska dräkt för fotografering med Dino. Grodan var inte riktigt med på noterna så det blev inte så många bilder denna vända. Dino stod som en gammal mjölkko.. Inte så snyggt med tryggt åt Grodan! Bilder från Mfj-dagen och gårdagens photoshoot kan ni se i Dinos album.

Edic fotograferades häromdagen, de bilderna kan ni se i hans album här.
Vi tog en mystur i skogen igår. Jag hoppas på ett bättre liv framöver så jag hinner rida allihop. Det var längesedan jag kände mig så här stressad och missnöjd över livet. Nu har jag iallafall ett schema över sommaren så jag kan planera.

Avatar ska sättas igång nu efter hans kastrering. Han har inte lugnat sig nämnvärt men det har ju bara gått två veckor än.

Altanero har fått vila pga av mitt strulliv men det gjorde nog inget. Han har kämpat väl och han är ju bara fyra år. Han ska sättas igång nästa vecka och då börjar allvaret inför höstens försäljning.

Johannas Spanjor Aguador anlände efter många om och men i söndags. En massa strul med pappersarbete och missade transporter har gjort att köpet dragit ut enormt på tiden. Men nu är han äntligen här! En stor, gänglig hingst med ett hjärta av guld. Helt fantastiskt cool och snäll. Efter att inte ha varit i en hage på åtta år så tror man att det ska flippa lite när man släpper ut hästen - Nä! Han rullade sig, kikade lite och ställde sig sedan och åt. Inte en tendens till stress eller oro. Den tilltänkta kastrationen känns inte speciellt angelägen. 
Nu återstår bara gödning och fotfix. Jösses. vilka hemska fötter! Hovis kunde tack och lov komma direkt i måndags så den långa resan till ganska normala fötter har börjat.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-