Slut på semestern!

Nadja o Cavallo Nadja o Cavallo

Hästarna börjar så sakteliga att komma i form igen och jag är jättenöjd med samtliga - i synnerhet Dino. Han är en helt annan häst nu. MYCKET lugnare och helt fantastisk att rida nu. Tyvärr står han nu med hovböld (förmodligen) - lagen om alltings jävlighet!
Jubon känns strålande och jag svär över att han inte kan vara med på tävlingen i helgen här hemma. Så igång är han inte. Han har taggat ner igen efter betäckningstiden och nu känner man igen coola Jubon igen, rund och go dessutom. Idag var han en dröm att rida. Jubon och jag har ibland olika åsikt om vad som är en dröm men idag var vi rörande överens.
Edic jobbar vidare och är i fin form. Jag hoppas kunna starta honom i september.
Coddans penicillinkur är över och han rids igen. Han är busig som den B-ponny han är i huvudet men känns jättefin. På onsdag ska han till banan och trimmas lite.
Altanero fick Petra prova i lördags och det gick bra. Ett par försök gjorde han men sedan var det lugnt. Han ska hoppa på onsdag.
Avatar blir finare och finare och utvecklas framåt hela tiden. Han var med om en hemsk grej häromdagen - en mus sprang ner i diket brevid honom! Aldrig har jag sett en häst vända så kvickt!

Jag och Johanna Spets drog i väg till Sparreholm härom veckan för att kika på Akademisk ridkonst. Det vi såg var för mig helt obegripligt i ridväg men arbetet för hand var intressant. Dock skulle jag INTE vilja backa omkring i 30 minuter med en hingst gåendes mot mig i grimskaftet. HUGA! 
Kände ändå att det vore väldigt intressant att slänga upp Kristoffer på Jubon för får han sin Fredriksborgare att samla sig så borde han ju kunna göra gummiboll av Jubon!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-