Upp som en sol..

foto Sofia Forslund foto Sofia Forslund

Min nya medryttare är ambiös som sjutton! Oj va vi tränar hästar! 
Det blir så mycket roligare att rida när man är två och jag har ju haft Johanna här länge så när hon försvann blev det jättetomt. 
Igår red vi ut på Jubon och Coddan. Det blev en riktig långtur och samtliga var rätt möra när vi kom hem - i synnerhet min rumpa!

Jubon gick dressyrkurs för vår ridskoleinstruktör förra veckan och det var hans första "riktiga" dressyrpass sedan vilan. Han gjorde ett kanonjobb och jag fick en knepig men mycket givande övning med mig hem att träna på.

Edic börjar kännas nästan klar för start. Han orkar inte riktigt hela vägen än men är klart mycket starkare nu. Filmade honom sist för att kunna inspektera resultatet från sidan och bitvis är han värd en miljon nu!

Altanero sköter sig fortsatt strålande och jag blir (tyvärr) mer och mer kär i den hästen. Det kommer bli blodstårar den dagen han säljs. Vi hoppade sist på banan och han har så kul! Och jag med. Han hoppar skitbra och är inte rädd för fan själv. 

Avatar fortsätter sin utveckling i rätt håll och han blir starkare och starkare. Han har släppt hingstfasonerna nästan helt också.

Coddan är på tårna och skuttar fram som en kanin emellanåt. Red honom på banan förra veckan och han kändes strålande - när han skuttat färdigt. Önskar att han kunde bli vuxen nu. Mina planer är en LA i år. Hoppas det går vägen.

Dino hade tyvärr ingen hovböld.. Han har dragit på sig en mycket ovanlig skada. Han har skadat det yttre ledbandet på kronledens utsida. Han snubblade vid longering så antagligen hände det då. Maximal otur, sa veterinären. No shit?? Det känns riktigt tungt nu när han känts så fantastiskt fin! Framtiden är oviss... Vi får helt enkelt be en bön.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-