Championatfunderingar..

En tid har gått igen och jag vet inte vart den tar vägen. Det stressar mig att inse att sommaren är över och plötsligt är det bara någon vecka kvar till Championatet. Det kommer som en chock varje år!
Årets höjning av pris gör tyvärr att jag tvekar lite... Jag vill så gärna visa Coddan men är det värt det? 
Jubons ägare tvekar med Jubon också så som det ser ut nu blir han hemma. 
Coddan är i fin form och jag planerar även att hinna starta honom en eller två gånger innan Championatet. Han ska debutera L:A tänkte jag..

Jubon blev inkallad till laget om två veckor. Han ska gå LA:4 då och Msv.C helgen efter.

Jag fick besök av en eventuellt blivande PRE-ägare förra veckan - Maria Cyrillus. Hon har kikat på lite andra raser och kommer från halvblodsvärlden. Hon fick provrida Edic, Jubon och Avatar och avslutade dagen i vagnen bakom Coddan. Behöver jag tillägga att hon var lyrisk? :-) 

Petra och jag hoppade hästarna i fredags och det gick jättebra. Altanero tyckte att ridhuset var lite för litet för han jättegalopp men hoppa är såååå kul! Edic och Petra hoppade en liten bana på finaste vis.
När vi sedan var på utebanan med de andra tre ( När regnet inte hängde över oss längre) fick Jubon och Coddan hoppa serie och Avatar hoppade en liten bana och dessutom banken. 
Coddan hoppade 1,00 på ett mycket bra vis och Jubon klippte 1,15 utan problem. 

I lördags tog Petra och jag en långtur med Edic och Jubon. Skritt genom skogen - så rogivande!

Igår red jag Altanero som var helt, ursäkta, jäkla underbar!!! Jag skulle kunna galoppera till Australien på den hästen! Jag provade flytta honom för skänkeln och det gick hur fint som helst. Galopp från skritt - inga problem. ÅHHHH vilken häst!! Jag vill inte VILL INTE sälja honom! Måste hitta en rik karl...

I lördags hälsade jag och Grodan på hos Marie Schubert i Sunnansjö. Hon ville att jag skulle titta på hennes egna uppfödning Prima Vera (e LLovio, u Boticaria). En fin tvååring som Marie funderade på att visa i år - tills prisuppgifterna kom. Nu blir hon hemma. Jag fick jobba henne lite på lina och hon var väldigt rolig att jobba med. Det blir en tjusig dam som vuxen tror jag. Modern är fantastiskt fin och fadern är efter Ermitaño III, vilken vi sett avkommor från förut ;-) ( Jubon).

Idag har jag pratat med min veterinär angående Dino och framtiden ser trots allt ganska ljus ut. Jag har haft ont i magen nu i väntan på att min veterinär skulle komma hem från semestern. Skadan är av ovanlig art och läkningstiden är allt mellan 1-4 månader. Vad som hänt vet vi inte men jag funderar om det var han rejäla snubbling som orsakade skadan. Maximal otur iallafall. Han kommer att blir återställd som det ser ut nu och på torsdag ska han stötvågsbehandlas.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-