Tävlingsdax!

I helgen är det då dags för Coddan att tävla igen. Det blev ju ett uppehåll pga hans förbaskade tand men nu är han på g igen. En LB:3 står på schemat. Meningen var att han skulle starta hoppning nästa helg men tyvärr så blir det inställt pga TDBs felskrivning. Edic start och hoppningen krockar. 
Coddan gick hoppning i tisdags och det börjar blir rejält tryck i sprången nu. Dessvärre skuttar han lika högt emellan hindren som över. Vi måste hoppa varje vecka nu så det inte blir så förbaskat kul varenda gång.
Igår red jag dressyrkurs för Helene på klubben. Vi tog igenom en del som inte riktigt varit igenom förut och jag fick en helt annan känsla efteråt. Det får vi jobba vidare med.

Edic gick dressyr igår också och han känns starkare och starkare för var gång. Igår satt skänkelvikningarna nästan perfekt och han är rund och fin i galoppen. Ska bli sååå kul att åka ut med honom. Det kommer nog han också att tycka! :-)

Jubon står fortfarande gipsad... Hovis kollade honom i onsdags och bedömde att han behövde läka minst en vecka till innan gipset kan tas bort. Han missar alltså sista tävlingen också.. Det här har verkligen inte varit hans år. Max oflyt!

Altanero fortsätter att borra sig in långt in i mitt hjärta och det är nu en fröjd att rida honom! Pigg och framåt, börjar bli stark och i kondition för riktig träning. Underbara kuse!

Avatar har också blivit så mycket starkare. Han har kommit in i en växtperiod igen nu så just nu får han gå lite mysturer bara. Hans perioder är verkligen tydliga. 

Dino ska in på sin eventuellt sista stötvågsbehandling på onsdag. Min magkänsla känns inte bra men jag hoppas att den för en gångs skull har fel. Dino är pigg som en mört illafall och ohalt så det går åt rätt håll men så långsamt..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-