Coddans tävling

Coddan gjorde en dunderinsats på tävlingen! Skötte sig strålande och kändes jättefin både på framridning och bana. Programmet var LB:3 och det var debut för honom i det programmet. Efteråt var jag jättenöjd och hoppades på procent över 60% - gissa om jag blev överlycklig när jag fick höra att vi fått 67%! 
Vilken känsla! Jag är såå stolt över min spralliga, tidvis jobbiga, hingst. Han vet när det gäller.
Men säg den lycka som håller i sig? Igår fick jag höra att mina klubbkamrater ansåg att domaren dömt felaktigt och att Coddan inte alls var värd sina poäng.. Varför vara så taskiga? Jag blev jätteledsen. Förstår inte varför man inte kan glädjas åt varandras framgång? Var det inte fantastiskt att domaren gillade Coddan. Han må vara lite fläng ibland men potensialen finns där och det skrev också domaren.. 
JAG är iallafall jättenöjd med våran utveckling och nästa år satsar vi på MSV till hösten.

Edic känns finfin i formen och jag längtar till söndagens tävling. Jag är väl införstådd med att eftersom han varit ifrån tävlingsbanorna i tre år så kanske han inte gör sitt livs insats men förstå min känsla att få tävla min älskade EDIC igen! Folk får säga vad fasen de vill om honom, INGEN kan sänka honom i mina ögon! Han är min ögonsten och jag älskar honom så det värker ibland. Hans underbara uppsyn, hans inställning till arbete och hans showande. Han är min prins!

Jubon ska kollas av klinikhovslagaren för att vara på säkra sidan att gipset kan tas av. Håll tummen!

Dino ska till Nino i morrn - håll tummen även där.

Avatar och Altanero jobbar på som de stjärnor de är. Vad månne bliva? :-)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-