Edic, min Edic!

Förra helgen var det ÄNTLIGEN dax för Edic att starta igen. En A:3a stod på schemat. Edic skötte sig strålande och jag var jättenöjs med honom. Vi missade på det jag visste var hans svaghet så det var också ok. Jag ville bara att han skulle få komma ut i år. Vi ska tävla nu i helgen också.
Det var en fantastisk känsla att få tävla Edic igen! Han är ju min Kung och jag har kämpat så för att bygga upp honom igen efter bakslag efter bakslag. Ber till högre makter nu att han håller.

Coddan ska ut den 12e och den 18e. Han ska debutera A:1. Han har känts jättefin nu. Det enda som kärvar lite är skänkelvikningarna. Träna träna!

Jubon har nog tyvärr tävlat färdigt för i år.. Hans hov har inte läkt än och idag hittades ytterligare en böld i hoven så nu är han gipsad igen.. Han ska lånas ut på foder så snart han läkt ihop så vår tävlingskarriär tillsammans är tyvärr över.

Avatar tränas mer på banan nu och börjar bli riktigt, riktigt trevlig att rida. Han är verkligen okomplicerad och är väldigt arbetsvillig. 

Altanero imponerar mer och mer och dessutom har han blivit, rent ut sagt, skitsnygg! Han har äntligen gått ner i vikt och ser nu riktigt trimmad ut.

Dino ska in till Nino på torsdag igen.. Usch, vilken tråkig historia. Jag hoppas på underverk.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-